SOPHIA PORTA
Tartalom
Cavatina

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
TARTALOM
 
Stúdió
 
IDŐKAPU
 
CSANDRALEKHA ÜZENETEI


 

 
ASSZONYI SZÓ Irodadalmi Kör
 
ZENÉLŐ KÉPEK
 
VIVA, VIVA LA MUSICA
 
SOPHIA FÓRUMA
Fórumok Fórumok: 
Fórumok Fórum leírása:
FEMINIZMUS Ezen a fórumon a FEMINIZMUS-ról, a vele kapcsolatos tévhitekről, balhiedelmekről és valódi tartalmáról beszélgethetünk.
Témák: 1 | Hozzászólások: 1 | Utolsó: 2004.07.31. csandralekha
Szóbeszéd Mit hánynak egymás szemére nők és férfiak?
Témák: 0 | Hozzászólások: 0 | Utolsó: -
MITŐL LENNE TÖBB GYEREK? Mi az oka a gyermekvállalási kedv csökkenésének, az egyre kevesebb gyermek születésének? Mit kellene ahhoz tennünk, hogy a tendencia megváltozzon? Várjuk hozzászólásaitokat, javaslataitokat.
Témák: 1 | Hozzászólások: 0 | Utolsó: - n.a.
TRENDI-E A SZINGLI? Igaz-e, hogy a mai versenyszellemű világban a nyerő stratégia a szingli életmód? Vajon nő és férfi mennyire lehetnek társai egymásnak ma?
Témák: 0 | Hozzászólások: 0 | Utolsó: -
NAPI GONDJAINK Szeretettel várjuk azoknak a nőtársaknak és férfitársaknak a hozzászólásait, akik úgy érzik, hogy nehéz a puttonyuk, és szeretnék megosztani velünk a terheiket.
Témák: 0 | Hozzászólások: 0 | Utolsó: -
Fórum Fórum Szeretettel köszöntelek a Sophia Porta Fórumán. Érezd magad itthon! Regisztráció után hozzászólhatsz a már megnyitott fórumokhoz, nyithatsz alattuk témákat, illetve itt tehetsz javaslatot újabb fórumok nyitására. csandralekha fórumadmin
Témák: 0 | Hozzászólások: 0 | Utolsó: -
KI VAGYOK ÉN? Az önmegvalósítás örömei, fájdalmai - és hatása a szűkebb-tágabb környezetre. Mikor fogad el bennünket egy közösség? Mikor fogadjuk el MI a közösséget?
Témák: 0 | Hozzászólások: 0 | Utolsó: -

 
Gayatri Mantra

 

 

 
Közéleti infó
 
JUSTITIA
 
NŐSZERVEZETEK
 
SOPHIATEKA
 
STREAMING

A nemek kapcsolatának  trendjeiről,

arról, miről folyik most a diskurzus?

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Látogatók:
Indulás: 2004-03-12
 
Tartalom

Tarot kártya elemzés!Most kedvezményes áron!Párkapcsolati, munkahelyi problémák elemzése a Tarot kártyával! Norina Tarot    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - MIRAGE MIRROR    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."