SOPHIA PORTA
Tartalom
Cavatina

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
TARTALOM
 
Stúdió
 
IDŐKAPU
 
CSANDRALEKHA ÜZENETEI


 

 
ASSZONYI SZÓ Irodadalmi Kör
 
ZENÉLŐ KÉPEK
 
VIVA, VIVA LA MUSICA
 
SZÖSSZENETEK

A rátótiak behálózása

Huszárné Júlia  2005.10.16. 01:08
Anno még annak idején, amikor a gyulafiak élték itt világukat, történt, hogy egy Banya - valamelyik jeles ős dédanyja - elhatározta, hogy behálózza a rátóti legényeket. Így került sor az Internet feltalálására, mert csak a nagyon tájékozatlanok nem tudják, hogy worldwájdweb bizony rátóti találmány. Rátóti asszonyszemély találta ki, nevezetesen ez a Banya , de dolgozni persze, a világ mindenkori rendje szerint, már a férfiak dolgozták ki. Hogy és mint volt ez évszázadokon keresztül, azt most ne firtassuk, de lessünk bele a jelen helyzetbe.

Ha én lennék a miniszter...

Huszárné Júlia  2004.06.07. 03:18
Ha én lennék a miniszter, feltenném azt a kérdést: Na és te mit tennél, ha te lennél a miniszter? És miután fél füllel meghallgatnék mindenféle okos(kodó)tanácsot, lazán hátradőlnék, és azt tenném, amit jónak látok. Elvégre én vagyok a miniszter. De azért elgondolkodnék:

Femininipar

Huszárné Júlia  2004.06.07. 03:15
Örülök nyelvünk szépségeinek. Nyelvi leleményeink nem bántanak. Nem akarok mindig javítani, ha valahol „külföldiül” fejezik ki magukat. Sokszor így többet mond a szó vagy a kifejezés, mint az erőltetett magyar megfele-lője. Hogyan hangzana, ha lányom azzal esne be, hogy este filmszínházba megyek.

Az okos számítógép

Huszárné Júlia  2004.06.07. 03:13
Ülök a számítógépem előtt. Megelégedetten hátradőlök, és a lap aljára odabillentyűzöm a nevemet.

 
Gayatri Mantra

 

 

 
Közéleti infó
 
JUSTITIA
 
NŐSZERVEZETEK
 
SOPHIATEKA
 
STREAMING

A nemek kapcsolatának  trendjeiről,

arról, miről folyik most a diskurzus?

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Látogatók:
Indulás: 2004-03-12
 
Tartalom

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?