SOPHIA PORTA
Tartalom
Cavatina

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
TARTALOM
 
Stúdió
 
IDŐKAPU
 
CSANDRALEKHA ÜZENETEI


 

 
ASSZONYI SZÓ Irodadalmi Kör
 
ZENÉLŐ KÉPEK
 
VIVA, VIVA LA MUSICA
 
SZÖSSZENETEK

A rátótiak behálózása

Huszárné Júlia  2005.10.16. 01:08
Anno még annak idején, amikor a gyulafiak élték itt világukat, történt, hogy egy Banya - valamelyik jeles ős dédanyja - elhatározta, hogy behálózza a rátóti legényeket. Így került sor az Internet feltalálására, mert csak a nagyon tájékozatlanok nem tudják, hogy worldwájdweb bizony rátóti találmány. Rátóti asszonyszemély találta ki, nevezetesen ez a Banya , de dolgozni persze, a világ mindenkori rendje szerint, már a férfiak dolgozták ki. Hogy és mint volt ez évszázadokon keresztül, azt most ne firtassuk, de lessünk bele a jelen helyzetbe.

Ha én lennék a miniszter...

Huszárné Júlia  2004.06.07. 03:18
Ha én lennék a miniszter, feltenném azt a kérdést: Na és te mit tennél, ha te lennél a miniszter? És miután fél füllel meghallgatnék mindenféle okos(kodó)tanácsot, lazán hátradőlnék, és azt tenném, amit jónak látok. Elvégre én vagyok a miniszter. De azért elgondolkodnék:

Femininipar

Huszárné Júlia  2004.06.07. 03:15
Örülök nyelvünk szépségeinek. Nyelvi leleményeink nem bántanak. Nem akarok mindig javítani, ha valahol „külföldiül” fejezik ki magukat. Sokszor így többet mond a szó vagy a kifejezés, mint az erőltetett magyar megfele-lője. Hogyan hangzana, ha lányom azzal esne be, hogy este filmszínházba megyek.

Az okos számítógép

Huszárné Júlia  2004.06.07. 03:13
Ülök a számítógépem előtt. Megelégedetten hátradőlök, és a lap aljára odabillentyűzöm a nevemet.

 
Gayatri Mantra

 

 

 
Közéleti infó
 
JUSTITIA
 
NŐSZERVEZETEK
 
SOPHIATEKA
 
STREAMING

A nemek kapcsolatának  trendjeiről,

arról, miről folyik most a diskurzus?

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Látogatók:
Indulás: 2004-03-12
 
Tartalom

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!