SOPHIA PORTA
Tartalom
Cavatina

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
TARTALOM
 
Stúdió
 
IDŐKAPU
 
CSANDRALEKHA ÜZENETEI


 

 
ASSZONYI SZÓ Irodadalmi Kör
 
ZENÉLŐ KÉPEK
 
VIVA, VIVA LA MUSICA
 
SZÖSSZENETEK

A rátótiak behálózása

Huszárné Júlia  2005.10.16. 01:08
Anno még annak idején, amikor a gyulafiak élték itt világukat, történt, hogy egy Banya - valamelyik jeles ős dédanyja - elhatározta, hogy behálózza a rátóti legényeket. Így került sor az Internet feltalálására, mert csak a nagyon tájékozatlanok nem tudják, hogy worldwájdweb bizony rátóti találmány. Rátóti asszonyszemély találta ki, nevezetesen ez a Banya , de dolgozni persze, a világ mindenkori rendje szerint, már a férfiak dolgozták ki. Hogy és mint volt ez évszázadokon keresztül, azt most ne firtassuk, de lessünk bele a jelen helyzetbe.

Ha én lennék a miniszter...

Huszárné Júlia  2004.06.07. 03:18
Ha én lennék a miniszter, feltenném azt a kérdést: Na és te mit tennél, ha te lennél a miniszter? És miután fél füllel meghallgatnék mindenféle okos(kodó)tanácsot, lazán hátradőlnék, és azt tenném, amit jónak látok. Elvégre én vagyok a miniszter. De azért elgondolkodnék:

Femininipar

Huszárné Júlia  2004.06.07. 03:15
Örülök nyelvünk szépségeinek. Nyelvi leleményeink nem bántanak. Nem akarok mindig javítani, ha valahol „külföldiül” fejezik ki magukat. Sokszor így többet mond a szó vagy a kifejezés, mint az erőltetett magyar megfele-lője. Hogyan hangzana, ha lányom azzal esne be, hogy este filmszínházba megyek.

Az okos számítógép

Huszárné Júlia  2004.06.07. 03:13
Ülök a számítógépem előtt. Megelégedetten hátradőlök, és a lap aljára odabillentyűzöm a nevemet.

 
Gayatri Mantra

 

 

 
Közéleti infó
 
JUSTITIA
 
NŐSZERVEZETEK
 
SOPHIATEKA
 
STREAMING

A nemek kapcsolatának  trendjeiről,

arról, miről folyik most a diskurzus?

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Látogatók:
Indulás: 2004-03-12
 
Tartalom

Tarot kártya elemzés!Most kedvezményes áron!Párkapcsolati, munkahelyi problémák elemzése a Tarot kártyával! Norina Tarot    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - MIRAGE MIRROR    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."