SOPHIA PORTA
Tartalom
Cavatina

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
TARTALOM
 
Stúdió
 
IDŐKAPU
 
CSANDRALEKHA ÜZENETEI


 

 
ASSZONYI SZÓ Irodadalmi Kör
 
ZENÉLŐ KÉPEK
 
VIVA, VIVA LA MUSICA
 
SOPHIA

 "A jövő nem az a hely, ahová igyekszünk,
a jövő az a hely, amelyet mi magunknak készítünk."
Jeanne D'Arc
 
 

***
 Sophia: Mrs. God

***


"For her thoughts are more than the sea, and her counsels profounder than the great deep." Sophia is the Hebrew "consort" of Yahweh, and probably predates him, her origins going back to Inanna and Isis. She is the "woman clothed with the sun," who brings the blazing light of knowledge. Sophia is the embodiment of all wisdom, and it is she who urges us to know, to understand. She leads the willing soul out of ignorance and blesses those who study and endeavor to know her. In the words of Solomon: "I prayed and understanding was given me: I called upon God and the spirit of Wisdom came to me. I loved Her above health and beauty, and chose to have Her instead of light, for the light that cometh from Her never goeth out." Sophia is the deepest part of ourselves – that part that can grasp in an instant the mysteries of the ages."
  

Gondolatai mélyebbek a tengernél és tanácsai ebből a mélységből fakadnak. Sophia  Jehova társa és időben valószinüleg őt megelőzi. Eredetében  Inannához  és Isishez nyúlik vissza.  Ő a napba öltözött nő, aki a tudás lángját hordozza. Sophia a bölcsesség megtestesítője, aki a tudás  megszerzésére, a dolgok megértésére késztet bennünket. Az erre hajlamos lelkeket kivezeti  a tudatlanságból és áldást hoz azokra, akik tanulnak és törekednek arra, hogy megértsék őt. Salamon szavaival:  

Sophia lényegünk legmélyebb része, az a rész, ami a pillanatban az öröklét titkát ragadja meg. 

"Imádkoztam és tudás adatott nekem, hívtam Istent  és a bölcsesség szelleme megjelent nekem. Szerettem  őt jobban, mint  az egészséget és a szépséget. A dicsőség fénye helyett azt a fényt választottam, ami  tőle származik és soha ki nem alszik."

 (Fordította: Huszárné Júlia)

http://www.lunaea.com/goddess/wisdom/sophia.html

 ***

 
Gayatri Mantra

 

 

 
Közéleti infó
 
JUSTITIA
 
NŐSZERVEZETEK
 
SOPHIATEKA
 
STREAMING

A nemek kapcsolatának  trendjeiről,

arról, miről folyik most a diskurzus?

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Látogatók:
Indulás: 2004-03-12
 
Tartalom

Tarot kártya elemzés!Most kedvezményes áron!Párkapcsolati, munkahelyi problémák elemzése a Tarot kártyával! Norina Tarot    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - MIRAGE MIRROR    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."