SOPHIA PORTA
Tartalom
Cavatina

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
TARTALOM
 
Stúdió
 
IDŐKAPU
 
CSANDRALEKHA ÜZENETEI


 

 
ASSZONYI SZÓ Irodadalmi Kör
 
ZENÉLŐ KÉPEK
 
VIVA, VIVA LA MUSICA
 
SOPHIA

 "A jövő nem az a hely, ahová igyekszünk,
a jövő az a hely, amelyet mi magunknak készítünk."
Jeanne D'Arc
 
 

***
 Sophia: Mrs. God

***


"For her thoughts are more than the sea, and her counsels profounder than the great deep." Sophia is the Hebrew "consort" of Yahweh, and probably predates him, her origins going back to Inanna and Isis. She is the "woman clothed with the sun," who brings the blazing light of knowledge. Sophia is the embodiment of all wisdom, and it is she who urges us to know, to understand. She leads the willing soul out of ignorance and blesses those who study and endeavor to know her. In the words of Solomon: "I prayed and understanding was given me: I called upon God and the spirit of Wisdom came to me. I loved Her above health and beauty, and chose to have Her instead of light, for the light that cometh from Her never goeth out." Sophia is the deepest part of ourselves – that part that can grasp in an instant the mysteries of the ages."
  

Gondolatai mélyebbek a tengernél és tanácsai ebből a mélységből fakadnak. Sophia  Jehova társa és időben valószinüleg őt megelőzi. Eredetében  Inannához  és Isishez nyúlik vissza.  Ő a napba öltözött nő, aki a tudás lángját hordozza. Sophia a bölcsesség megtestesítője, aki a tudás  megszerzésére, a dolgok megértésére késztet bennünket. Az erre hajlamos lelkeket kivezeti  a tudatlanságból és áldást hoz azokra, akik tanulnak és törekednek arra, hogy megértsék őt. Salamon szavaival:  

Sophia lényegünk legmélyebb része, az a rész, ami a pillanatban az öröklét titkát ragadja meg. 

"Imádkoztam és tudás adatott nekem, hívtam Istent  és a bölcsesség szelleme megjelent nekem. Szerettem  őt jobban, mint  az egészséget és a szépséget. A dicsőség fénye helyett azt a fényt választottam, ami  tőle származik és soha ki nem alszik."

 (Fordította: Huszárné Júlia)

http://www.lunaea.com/goddess/wisdom/sophia.html

 ***

 
Gayatri Mantra

 

 

 
Közéleti infó
 
JUSTITIA
 
NŐSZERVEZETEK
 
SOPHIATEKA
 
STREAMING

A nemek kapcsolatának  trendjeiről,

arról, miről folyik most a diskurzus?

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Látogatók:
Indulás: 2004-03-12
 
Tartalom

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!